Forelæsning
Julens kulinariska kulturarv – rätterna som format våra högtider
Följ med Håkan Jönsson den 4 december på Wisdome och upptäck julens måltidstraditioner! Missa inte denna unika föreläsning!
Malmöhusvägen 7B, 211 18 Malmö, Sverige
Gratis
Beskrivelse
Varför äter vi julmat? Hur har julbordet förändrats över åren? Är julskinkan och lutfisken utrotningshotade? Dessa och många andra frågor om julens kulinariska kulturarv kommer du att få svar på av när Håkan Jönsson föreläser i museets dom Wisdome den 4e december.
Håkan Jönsson är etnolog, docent och forskare vid Lunds universitet matkultur som specialitet. Han har skrivit flera böcker om svensk måltidskultur, bland annat Svensk måltidskultur och Kändiskockens uppgång och fall.
Tid och plats: Wisdome, Teknikens och sjöfartens hus. 4 december klockan 16.30–17.30.I salongen finns två rullstolsplatser (längst fram). Dessa kan inte förbokas utan biljett till dem köps i museets entré.Vid inställt arrangemang återbetalas ej service- och distributionsavgifter.
Vælg dato og tid
| ma | ti | on | to | fr | lø | sø |
|---|---|---|---|---|---|---|
Få mere ud af din begivenhedsoplevelse!
Opret en konto for at gemme dine favoritbegivenheder, få personlige anbefalinger og aldrig gå glip af spændende begivenheder i dit område.




Lignende begivenheder
Vil du være den første til at vide det?
Følg vores nyhedsbrev og få de seneste nyheder om begivenheder, eksklusive rabatter og mulighed for at købe billetter på forhånd. Direkte til din indbakke!
