PINOTAGEDRUVAN 100 ÅR!
Food & Drink

PINOTAGEDRUVAN 100 ÅR!

Njut av vinprovning med Pinotage den 10 sept! Upptäck smaker med Jan Langré på Porter-Pelle. Boka din plats och upplev en magisk kväll!



Adolf Edelsvärds gata 11, 414 51 Göteborg, Sverige

SEK 595

Book tickets at Tickster


Description

En vinprovning med den sydafrikanska druvan PINOTAGE På universitet i Stellenbosch fanns 1924 världens första professor i vinodling, och där experimenteras och forskas på olika rankor och druvsorter. Ett år senare, 1925, har man lyckats få fram en helt ny druva tack vare en korsning mellan cinsault och pinot noir. Resten av historien om denna druva får du denna afton på Porter Pelles Pråm. Här möts svala röda skogsbär, mogna jordgubbar, hallon och det florala från pinot noir med det rödfriska, spirande från cinsault. Denna afton jämför vi den gamla stilen mot den nya tidens PINOTAGE. Matchande mat serveras till dessa drycker. Vi träffas i vår underbara Pråm under ledning av Jan Langré som lotsar dig genom kvällen och de olika vinerna. Med den fantastiska vyn från sidodäcket där Älvsborgsbron bildar fond fullbordas det hela. Har vi tur blir det också en vacker solnedgång. KOM SOM DU ÄR-INGA FÖRKUNSKAPER BEHÖVS! ONSDAG 10 SEPTEMBER kl. 19.00 - sök efter Tickster/ PorterPelle Biljetter säljs a 595 kr per person Max 22 personer

boka direkt

Select date and time

September 2025
Book with Tickster

Get More from Your Event Experience!

Create an account to save your favorite events, get personalized recommendations, and never miss out on exciting happenings in your area.

Map placeholder

Want to be the first to know?

Follow our newsletter and get the latest news about events, exclusive discounts, and the chance to buy tickets in advance. Straight to your inbox!

Your privacy

We use cookies and similar technologies to help personalize content, tailor and measure ads, and provide a better experience. By clicking OK or enabling an option in the Cookie Settings, you consent to this as outlined in our Cookie Policy. To change settings or withdraw your consent, please update your Cookie Settings.