Föreläsning
Julens kulinariska kulturarv – rätterna som format våra högtider
Följ med Håkan Jönsson den 4 december på Wisdome och upptäck julens måltidstraditioner! Missa inte denna unika föreläsning!
Malmöhusvägen 7B, 211 18 Malmö, Sverige
Gratis
Beskrivning
Varför äter vi julmat? Hur har julbordet förändrats över åren? Är julskinkan och lutfisken utrotningshotade? Dessa och många andra frågor om julens kulinariska kulturarv kommer du att få svar på av när Håkan Jönsson föreläser i museets dom Wisdome den 4e december.
Håkan Jönsson är etnolog, docent och forskare vid Lunds universitet matkultur som specialitet. Han har skrivit flera böcker om svensk måltidskultur, bland annat Svensk måltidskultur och Kändiskockens uppgång och fall.
Tid och plats: Wisdome, Teknikens och sjöfartens hus. 4 december klockan 16.30–17.30.I salongen finns två rullstolsplatser (längst fram). Dessa kan inte förbokas utan biljett till dem köps i museets entré.Vid inställt arrangemang återbetalas ej service- och distributionsavgifter.
Välj datum och tid
| må | ti | on | to | fr | lö | sö |
|---|---|---|---|---|---|---|
Få ut mer av din eventupplevelse!
Skapa ett konto för att spara dina favoritevents, få personliga rekommendationer och aldrig missa spännande händelser i ditt område.




Liknande evenemang
Vill du vara först med att veta?
Följ vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna om evenemang, exklusiva rabatter och möjlighet att köpa biljetter i förväg. Direkt till din inkorg!
