Foredrag
Julens kulinariska kulturarv – rätterna som format våra högtider
Följ med Håkan Jönsson den 4 december på Wisdome och upptäck julens måltidstraditioner! Missa inte denna unika föreläsning!
Malmöhusvägen 7B, 211 18 Malmö, Sverige
Gratis
Beskrivelse
Varför äter vi julmat? Hur har julbordet förändrats över åren? Är julskinkan och lutfisken utrotningshotade? Dessa och många andra frågor om julens kulinariska kulturarv kommer du att få svar på av när Håkan Jönsson föreläser i museets dom Wisdome den 4e december.
Håkan Jönsson är etnolog, docent och forskare vid Lunds universitet matkultur som specialitet. Han har skrivit flera böcker om svensk måltidskultur, bland annat Svensk måltidskultur och Kändiskockens uppgång och fall.
Tid och plats: Wisdome, Teknikens och sjöfartens hus. 4 december klockan 16.30–17.30.I salongen finns två rullstolsplatser (längst fram). Dessa kan inte förbokas utan biljett till dem köps i museets entré.Vid inställt arrangemang återbetalas ej service- och distributionsavgifter.
Velg dato og klokkeslett
| Mo | Tu | We | Th | Fr | Sa | Su |
|---|---|---|---|---|---|---|
Få mer ut av din arrangementsopplevelse!
Opprett en konto for å lagre dine favorittarrangementer, få personlige anbefalinger og aldri gå glipp av spennende hendelser i ditt område.




Lignende arrangementer
Vil du være den første som får vite det?
Følg vårt nyhetsbrev og få de siste nyhetene om arrangementer, eksklusive rabatter og mulighet til å kjøpe billetter på forhånd. Direkte til innboksen din!
